0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø

Vietnam-nam: Tag en grøn bid af Vietnam

Det vietnamesiske køkken er sprødt, grønt, stærkt og raffineret. Her får du kok Louisa Lorangs bud på fire grønne og forenklede retter med inspiration fra det vietnamesiske køkken. Lav dem alle som en fin, grøn middag med venner. Eller pluk en eller to ud som nem aftensmad.

FOR ABONNENTER

Få fri adgang til Politikens grønne madunivers

Opret dig nu og få adgang til vores madunivers med over 750 grønne opskrifter og madartikler.

Få fri adgang i 7 dage

Annonce

  • Grøn genstart
  • Ditte Ingemann
    Suveræne supper og simreretter
  • Grønt studieliv
    24 nemme, billige og grønne opskrifter, der redder dit studieliv

Annonce