0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø

Gå grassat: Sådan får du græskar til at smage skræmmende godt

Græskar deler vandene. Måske har du fået en lidt fad fornemmelse, når du har spist retter med græskar, og er derfor ikke vild med det overhovedet. Men giv det en ny chance. Det gælder bare om at tilsætte godt med salt, syre og masser af krydderier.

FOR ABONNENTER

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

  • Maja Ambeck Vase
    Gå på æblerov
  • Søren Staun Pedersen
    Græskargrasat
  • Chris Tonnesen
    24 udvalgte juleopskrifter

Annonce