0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Da New York-kokken satte retten på kortet, blev det straks en global trend. Nu kan du lave den selv

Bao er bløde dampede boller, som stammer fra Kina. De kan fyldes med sprøde grøntsager, dressing, kød og fisk. Her viser Ditte Ingemann, hvordan du laver de bløde boller selv, og giver fire bud på det bedste fyld til dine bao. Vil du selv bage dine bao, kræver det en bambusdamper. Den er ikke dyr og kan anvendes til mange andre retter.

FOR ABONNENTER

Så blev valget endelig udskrevet...

Vi giver dig en magtkritisk, nuanceret og dybdegående dækning af folketingsvalget. Hvis du er i tvivl, kan du blive klædt på til at træffe det rigtige valg i stemmeboksen.

Eller prøv vores valgkampstilbud:
Spar 50 % hver måned i 6 måneder