Prøv 30 dage for kun 1 kr.
Få adgang til vores grønne madunivers med over 750 opskrifter og madartikler.
Prøv Politiken nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her
Lige siden den franske bistro Pastis åbnede i Gothersgade for over 15 år siden, har den været et stamsted for mange. Nu kan du lave mad derfra i dit eget køkken. Vi har fået opskrifter fra kogebogen ’Pastis’, så du kan sammensætte din egen franske sommermiddag.
Er du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her
Der er stadig meget at skåle for i madbyen København. Men der må og skal gøres op med de elendige arbejdsforhold, som medarbejderne på toprestauranterne dagligt bliver udsat for, skriver madredaktør Mette Mølbak i denne kommentar i forbindelse med at madfestivallen Copenhagen Cooking begynder fredag.
Som abonnent på Politiken får du adgang til et helt univers af grøn madglæde med i alt over 2000 opskrifter og artikler.
Annonce