Med ben i fryseren er der altid basis for at koge en suppe, selv når køleskabet ellers virker lidt tomt. Gem ben af alle typer firbenede dyr eller fugle i fryseren: lam, vildt, gris, okse, kylling, and. Både rå og tilberedte ben kan gemmes. Smid hele herligheden i en gryde med vand, når du har samlet nok, og tilføj lidt urter og masser af tålmodighed. Opskriften på knoglebouillon finder du længere fremme og desuden en idé til, hvordan du bruger den sammen med årstidens grøntsager. Andre hits med bouillon er risotto, congee, purésupper, sovser og gryderetter.
Prøv 30 dage for kun 1 kr.
Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.
Prøv Politiken nuTilbud lige nu:
Få digital adgang for 149 kr./md i 6 måneder
Er du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her