0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Michala Kramer
Foto: Michala Kramer

Sådan får du den bedste smag ud af grøntsagshyldens nye superstjerne

Den flaskeformede butternutsquash er i de seneste år blevet en populær sag. Trods den hårde skal smager den mildt og sødt hen ad smør og nødder, og netop derfor bliver den kaldtbutternutsquash. Her viser Michala Kramer, hvordan du får den bedste smag ud af det efterårsfarvede græskar.

FOR ABONNENTER

Få fri adgang til Politikens grønne madunivers

Opret dig nu og få adgang til over 750 grønne opskrifter og madartikler. Tilbuddet udløber 31. januar.

Få fri adgang i 7 dage

Annonce

  • Grønt studieliv
    24 nemme, billige og grønne opskrifter, der redder dit studieliv
  • Grøn genstart

Annonce