Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.
Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.
Prøv Politiken nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her
Tag med til Sichuan, en provins, der ligger i det sydlige Kina. Hovedstaden i provinsen, Chengdu, kom i 2011 på Unesco’s liste over gastronomiske byer. Køkkenet er unikt ved sin eksplosive smag, præget af en voldsom anvendelse af bl.a hvidløg, chili og ikke mindst den ikoniske sichuanpeber. Det er den, der føles som tusindvis af bittesmå bedøvende eksplosioner på din tunge. En på samme tid ubehagelig og vanedannende fornemmelse. Vi har på de følgende sider fortolket fire ikoniske sichuanretter, så de er både nemme og lettilgængelige at prøve af i Danmark. Bare husk at passe på med chilien.
Er du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her
Mænd er gladere for kød end kvinder. Det kan give konflikter ved bordet, som skal tackles uden at vi råber ad hinanden.
Som abonnent på Politiken får du adgang til et helt univers af grøn madglæde med i alt over 2000 opskrifter og artikler.
Annonce