0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Theis Bothmann
Foto: Theis Bothmann

Sådan har du aldrig fået din asparges før

Aspargesen er den første grøntsag til at skyde op af den hjemlige muld. Måske er det derfor en særlig fornøjelse at spise de første sprøde skud. De hvide asparges er søde og fyldige i munden. De smager af ærter med en let bitter eftersmag. De grønne er mildere og finere i smagen. Men skynd dig. De er her kun til sankthans.

FOR ABONNENTER

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores grønne madunivers med over 750 opskrifter og madartikler.

Prøv Politiken nu

Annonce

  • Line Thit Klein
    Smagen af sommer
  • Columbus Leth
    Rappe rabarber

Annonce