0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Advarsel til svenske gangstere og nyfødte terrorister: Her vogter Mette Frederiksen

Statsministeren gør en virkelig stor indsats for at passe på Danmark. Selv IS-spædbørn vil hun sikre os imod, konstaterer Ole Rasmussen, som også præsenterer ugens dummeste nazist og slår et slag for flere akademikere i Netto – gerne psykologer, som kan hjælpe traumatiserede kunder.

FOR ABONNENTER

Her er Mette. Hun passer på os. I denne uge sendte hun for eksempel politiet ud for at bevogte grænsen mellem Sverige og Danmark, så folk ikke bare kan køre over Øresundsbroen med bagagerummet fuldt af bomber og andet djævelskab.

Det vil sige, det kan de selvfølgelig, hvis de vælger at køre over broen en af de dage, hvor der ikke er grænsekontrol. Vi har trods alt ikke råd til, at politiet står der og blomstrer hele tiden, men skidt også med det, for i moderne symbol­politik handler det mest om at tage sig handlekraftig ud.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.