0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Roald Als/POLITIKEN
Tegning: Roald Als/POLITIKEN

Superrige klubejere udviste en grådighed, der fik selv de mest korrupte fodboldpampere til at ligne medlemmer af Amish-samfundet på vej til bønnemøde

Efter en afbrydelse af 48 timers varighed blev verdensordenen genoprettet inde i fodboldfolkets hoveder. Ole Rasmussen skriver ugens klumme, som også handler om de højt priste, men lavt lønnede sygeplejersker – og en radikal leder, der fik en ubekvem forklaring på noget, som hun havde gået og undret sig over.

FOR ABONNENTER

Hvor er det godt for gamle, hæderkronede fodboldklubber som Liverpool, Real Madrid og Juventus, at det ikke er deres nuværende ejere og klubpræsidenter, der lægger taktikken på banen. Så ville de i dag have befundet sig i en række på niveau med den danske serie 4.

Ingen af de profithungrende sportsspekulanter havde tilsyneladende de mindste betænkeligheder, da de sidste søndag præsenterede verden for European Super League, hvor de 12 stiftende klubber fra England, Spanien og Italien skulle spille mod hinanden i en uendelighed. Uden nogensinde at kunne rykke ned og uden at skulle rejse rundt og spille indledende gruppekampe mod inferiøre hold som FC Midtjylland og Damplokomotiv Moskva, sådan som det kræves i den eksisterende Champions League.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce