0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Simon Kjove Bohr/Ritzau Scanpix
Foto: Simon Kjove Bohr/Ritzau Scanpix

Læs et kapitel fra ny Bendtner-bog: Hvis vi kun har kamp lørdag, har vi fri til onsdag. Det betyder, at jeg kan gå i byen lørdag, søndag, mandag og tirsdag

Scoringskrise!? Ikke i Birmingham-tiden. Her høvlede Nicklas Bendtner tretten mål ind i sæsonen 2006-2007 – og løb med trænerens datter. I en ny selvbiografi fortæller han, hvordan det var som 18-årig med en månedsløn på 400.000 kr. at bo i ’knaldehytten’, som var seriøs playboy-mansion, og hvordan han fordrev tiden med at drikke sig i hegnet og brænde penge af på stripklubber. Vi bringer her et kapitel fra bogen, som udkommer i næste uge.

FOR ABONNENTER

Efter en uge på hotel har Birmingham en lejlighed parat. Det er Jermaine Pennants gamle. Fløjspilleren, som også er fra akademiet i Arsenal. Han befandt sig i udkanten af førsteholdet, da jeg kom til Bell Lane for to år siden, og siden har han fået en del opmærksomhed af de forkerte grunde.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Jonathan Ernst/Ritzau Scanpix

  USA står over for et historisk vigtigt valg midt i coronakrisen. Og mens den demokratiske præsidentkandidat, Joe Biden, overhaler Trump i alle målinger, påstår præsidenten, at valgsystemet er korrupt, og at brevstemmer vil føre til massivt valgfusk. Trump sår tvivl om demokratiet, mens demonstranter tørner sammen i de amerikanske gader, så de mest bekymrede begynder at tale om borgerkrig.

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

Forsiden