0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Dansk mekaniker har et hemmeligt supervåben mod de sylespidse flintesten

Der hersker et teknologisk våbenkapløb mellem de store cykelhold i Tour de France, hvor det rigtige udstyr kan være udslagsgivende for, hvem der kommer øverst på podiet. De næste tre uger vil afsløre, om det måske er sadelpinden, der kan hæves og sænkes, mens man kører, der får altafgørende betydning. Eller den tætsiddende cykeldragt, som til forveksling kunne ligne kropsmaling, eller de slangeløse dæk, der kan lappe sig selv i mødet med dansk flint.

FOR ABONNENTER

Det var forårsklassikeren Milano-San Remo, hvor den slovenske cykelrytter Matej Mohoric fra Team Bahrain Victorious satte alle favoritterne på den afsluttende nedkørsel kort før mål med en hårrejsende fart. Han var ved at styrte to gange, men det lykkedes ham at holde de store favoritter Mathieu Van der Poel, Michael Matthews, Wout Van Aert, Mads Pedersen, Søren Kragh Andersen og favoritten til at vinde Tour de France i år Tadej Pogacar bag sig, og han slog dem med sølle 2 sekunder på målstregen.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Mere fra os