Annonce
Annonce
Bagsiden

Når internetannoncer er rigtig skidt placeret XV

Bagsiden sparker 2013 i gang med hele 25 af de ypperste fejlskud fra netaviserne.

Det Store Arkiv

Vi er tilbage. Året er nyt, og det er hundekoldt, men heldigvis har rigtig mange af vores kære læsere holdt os varme ved fortsat at sende masser af forrygende eksempler på internettets knap så heldige øjeblikke ind til os.

Vi takker ydmygt endnu en gang og kan love, at vi herunder har samlet 25 pletskud, der for de flestes vekommende ligger over gennemsnittet i sjovhed. Synes vi - i al beskedenhed.

Og der er lidt fra alle genrer denne gang - uheldige billedsammenfald, rubriksammenfald, Google ad-words-annoncer og selvfølgelig de klassiske bannerannoncer, der taler lidt for godt sammen de artikler, de flankerer.

Husk, at du kan klikke på de fleste af billederne for at se dem større.

Go' fornøjelse.

Denne  her er en af Bagsidens absolutte yndlingsklip, som har ligget alt for længe i arkivet. Den er fra Folketidende, og det er Finn jensen, der har indsendt den: »Noget kunne tyde på at de havde sendt nogle ud for at lave research på forhånd...«, skriver Finn. Genialt.

Af  lidt nyere dato er denne her fra politiken.dk. Den kørte, som det vel fremgår, lige da Forbrydelsen III havde haft premiere, men forudsigelsen holdt ikke stik, ved vi jo så nu. Det var ikke far. Tak til Hanne Frost.

På  politiken.dk skulle vi også lige reklamere lidt for vores nye søndagstillæg Spis & Bo. Layouteren har dog her ramt lidt uheldigt med sin røde tilbudsklat, så der ikke længere står Spis & Bo... »Denne annonce har også en 'pisse-dårlig' placering - men vel at mærke inde i sig selv. Jeg tænker også, 'Pis&Bo' er helt unødvendig...«, skriver Kristian.

Vi  bliver lidt i madsporet. En læser ved navn Eva har indsendt dette fine artikelsammenfald, også fra politiken.dk. »Mon ikke Claus Meyer har alternativet til de sultestrejkende...??«.

Endnu  et gastronomisk bud. Måske på et nyt Noma-koncept. Tak til Ulrik Fabricius.

Og  så en rigtig eb.dk-historie. Med et rigtigt klassisk bannersammenfald. Ros til kokken og til Kasper Zinck for dumpet.

Politikens  madklub har benyttet sig af en fin lille annonce på politiken.dk, og her har både Oleg Mose og Anders Degn fundet hver sit eksempel på en rubrik, der passer forrygende til. Det er faktisk lidt svært at vurdere, hvilken en der er bedst.

Politiken.dk  har også sine halvtabloide øjeblikke en gang imellem.

En  af de mere morbide i denne omgang kommer fra jp.dk, hvor vores læser Kristian åbenbart havde forvildet sig ind. Her er vi ude i en klassisk Google ad-words, men det er da lidt synd, hvis det stakkels kattedyr har forspist sig.

Det  er også lidt synd for landets gymnasieelever, hvis man skal tro på resultatet af dette sammenfald på politiken.dk. Som rigtig mange havde fanget på sitet forrige år. Tak til Jakob E, Linda Petersen, Lasse Pedersen, Allan Hansen, Anders Kjær, Jakob Erland og Johan Skou. Sidstnævnte har ret, når han skriver: »Der er barske vilkaar i skolen nu om dage!«.

Hov,  vi tager lige to mere af de herlige Google ad-words. Steen Sørensen har indsendt denne, som WHO jo passende kan overveje.

Og  så har vores læser Sten opfanget denne her, som man da kan kalde hurtig markedsføring. »Jeg kan ikke helt stå for den hurtige annoncør, som har været på spil her«, skriver Sten.

Og  så en helt frisk en fra det nye år. Carmen er en ilter dame. Tak til Henriette.

DSB  er jo farligt meget i vælten i disse dage, så vi har også lige fundet to gode eksempler frem af vores allesammens yndlings-mobbeoffer. Den første fra jp.dk er indsendt af Kim Nørgaard, der frygter, at »DSB's HR funktion går yderst hårdhændet til værks når der er fyringsrunder...«

Og  så en klassisk banner-fail fra politiken.dk's satirezone Helt Normalt. Det er bare så ærgerligt at betale for annoncer, der lægger sig op af kritisk eller satirisk materiale, der netop handler om annoncøren. Men heldigvis uundgåeligt.

Vi  nupper endnu en fra jp.dk, som bare er så fin. Det er Frede Mørch, der har fundet den, og vi er åhh så taknemmelige. Den rubrik kan bare ikke sælges bedre.

Tilbage  til politiken.dk, hvor de fleste af vores læsere sjovt nok finder deres eksempler. Her er det Ida Maria Tjalve, der morede sig kosteligt over den bornholmske raket, der efterhånden kan nå ret langt ud over landets grænser.

Og  mere bang på politiken.dk: »Faldt over denne aldeles perfekte kollision af artikler her til aften. Kanal 5's nye 'knaldekonger' har åbenbart allerede skabt stor ravage, selv om de ikke engang er castet endnu!«. MVH Gry W. Nielsen.

På  bt.dk er der som på eb.dk altid rig mulighed for nogle lumre sammenfald, hvilket illustreres meget godt af disse mest læste-lister. Og ja, vi har set det før i denne serie - hoved på krop - men det er da stadig skæg. Tak til Thomas Laursen.

Av  for et artikelsammenfald. Fire ton er nok i overkanten til ungerne i Dream World. »Tak for et godt grin... Men nu er jeg ikke sikker på jeg vil til Bangkok på ferie«, skriver Nicklas Sandvad & Mia Kolmos.

På  eb.dk fandt Tue Barfod denne her, som er en af dem, der gør lidt ondt at grine af, men som jo for faen - er skæg, det er skæg, det er skææææææg.

ARMSTRONG,  altså ham på månen, døde sidste år. Det gjorde cykelrytteren Lance Armstrong nok også lidt indvendig. Hans karriere gjorde i hvert fald. Her er det bare en lille snas, hvor artikler om hver deres Armstrong er havnet i selskab med hinanden. Den er lidt fjollet.

Det  er den her også. Rigtig fjollet faktisk. For indsenderen, der gerne vil være anonym, har jo reelt skåret et ord eller to væk fra rubrikken. Så den hører faktisk ikke hjemme i denne serie, men vi kunne alligevel ikke lade den ligge, da vi så den anonyme humorists kommentar: »HAN FÅR STOR PIKKEMAND«. Ja, okay, plat plat plat. Det er Bagsiden jo. Vi må godt. Som altid - falder du over lignende pudsige sammenfald, når du driver rundt på nettet, er du højt elsket, hvis du ulejliger dig med at tage et skærmdump og sende det til os på bag@pol.dk. Godt nytår.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce