Foto: Tegning: Morten Fogde

Foto: Tegning: Morten Fogde

Datingmyter: Er alle de gode mænd taget?

Datinglivets vandrehistorier gives videre fra single til single. FOMO-redaktionen tester dem nu på en flok eksperter.

FOMO
FOR ABONNENTER

Der findes en række myter, som singler såvel som ikke-singler går og fortæller hinanden. År ud og år ind. Men passer de? Hvorfor snakker man altid om ’de gode mænd’, men aldrig ’de gode kvinder’? Er det rigtigt, at kvinder kun knalder opad og ikke tænder på ’bløde mænd’, mens modne mænd er pjattede med unge damer?

FOMO-redaktionen har opstillet de 10 mest benyttede datingmyter og bedt eksperter og erfarne datere forholde sig til dem. For når vi klamrer os til statements som disse, giver vi dem værdi, og det er jo særligt dumt at gøre, hvis de ikke en gang er sande. Så her kommer de:

Hassan Preisler, forfatter og single:

»Når jeg er ’taget', er jeg ikke en god mand. I mit ægteskab var jeg en indesluttet regelrytter. Noget gør mig dumstædig og millimeterdemokratisk, når jeg træder ind i et parforhold. Jeg vil opfylde dine behov, men kun i forhandling med dig: »Du klør mig på ryggen i 25 minutter, så taler vi om, hvordan du har det i 25 minutter«. Selv orgasmerne føres ind i mit mentale exelark. Og når balancen forskydes den mindste smule til din fordel, så dykker jeg ind i Hassan-hulen og tænder et bål og ser i flammerne, at verden er uretfærdig, og kvinden er en blodsuger«.

Prøv Politiken i en måned for 1 kr.

Med et digitalt abonnement får du fuld adgang til politiken.dk og e-avisen leveret hver aften.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce