Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Boksechamp er erklæret hjernedød

50-årige Hector Camacho holdes i live af en respirator.

Gem til liste
Folkehelt. Camacho var i ringen med store navne som Roberto Duran, Oscar De La Hoya, Julio Cesar Chavez og Sugar Ray Leonard. Han var senest verdensmester i 1992. - Foto: DONNA CONNOR (arkiv)/AP

Folkehelt. Camacho var i ringen med store navne som Roberto Duran, Oscar De La Hoya, Julio Cesar Chavez og Sugar Ray Leonard. Han var senest verdensmester i 1992. - Foto: DONNA CONNOR (arkiv)/AP

Mesterbokseren Hector Camacho er erklæret hjernedød på Centro Medico-hospitalet i San Juan.

»Vi er nødt til at sige til det puertoricanske folk og resten af verden, at Macho Camacho er død, hjernedød. Dette er et meget vanskeligt øjeblik«, siger lægen Ernesto Torres, der leder hospitalets traumecenter, hvor eks-bokseren kun bliver holdt i live af en respirator.

50-årige Hector Camacho er tidligere verdensmester i superfjervægt, letvægt og juniorweltervægt.

Han blev skudt i hovedet, mens han sad i sin bil, hvor der efterfølgende blev fundet 10 poser med kokain.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere