Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Boksechamp er erklæret hjernedød

50-årige Hector Camacho holdes i live af en respirator.

Gem til liste
Folkehelt. Camacho var i ringen med store navne som Roberto Duran, Oscar De La Hoya, Julio Cesar Chavez og Sugar Ray Leonard. Han var senest verdensmester i 1992. - Foto: DONNA CONNOR (arkiv)/AP

Folkehelt. Camacho var i ringen med store navne som Roberto Duran, Oscar De La Hoya, Julio Cesar Chavez og Sugar Ray Leonard. Han var senest verdensmester i 1992. - Foto: DONNA CONNOR (arkiv)/AP

Mesterbokseren Hector Camacho er erklæret hjernedød på Centro Medico-hospitalet i San Juan.

»Vi er nødt til at sige til det puertoricanske folk og resten af verden, at Macho Camacho er død, hjernedød. Dette er et meget vanskeligt øjeblik«, siger lægen Ernesto Torres, der leder hospitalets traumecenter, hvor eks-bokseren kun bliver holdt i live af en respirator.

50-årige Hector Camacho er tidligere verdensmester i superfjervægt, letvægt og juniorweltervægt.

Han blev skudt i hovedet, mens han sad i sin bil, hvor der efterfølgende blev fundet 10 poser med kokain.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere