Annonce
Annonce
Annonce
EURO 2012

Kagekøb kostede Ronaldo flyveturen hjem fra Donetsk

Cristiano Ronaldo kom ikke med flyet fra Donetsk efter EM-exit til Spanien, fordi han skulle have lidt kage.

Gem til liste
Ifølge en række portugisiske medier missede superstjernen Cristiano Ronaldo flyet fra ukrainske Donetsk. - Foto: Sergei Chuzavkov (arkiv)/AP

Ifølge en række portugisiske medier missede superstjernen Cristiano Ronaldo flyet fra ukrainske Donetsk. - Foto: Sergei Chuzavkov (arkiv)/AP

Ifølge en række portugisiske medier missede superstjernen Cristiano Ronaldo torsdag flyet fra ukrainske Donetsk til polske Poznan efter onsdagens EM-exit til Spanien, fordi han i lufthavnen ville købe lidt kage inden afrejsen med holdkammeraterne.

»Det var unfair. Jeg smuttede hurtigt og ganske kort ind på en café for at købe lidt kage, og så lettede flyvemaskinen uden mig«, er Ronaldo citeret for at sige.

Bemærkede ikke stjernens fravær
Ingen af holdkammeraterne, landstræner Paulo Bento eller andre omkring det portugisiske hold havde tilsyneladende bemærket, at Ronaldo manglede på et af flysæderne.

Ronaldo måtte derfor vente et par timer i lufthavnen i Donetsk, inden han kunne hoppe på den næste flyvemaskine til Poznan, hvor Portugal har haft EM-base.

Derefter kunne han sammen med sine holdkammerater flyve videre til Lissabon.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb