Annonce
Annonce
Annonce
EURO 2012

Kagekøb kostede Ronaldo flyveturen hjem fra Donetsk

Cristiano Ronaldo kom ikke med flyet fra Donetsk efter EM-exit til Spanien, fordi han skulle have lidt kage.

Gem til liste
Ifølge en række portugisiske medier missede superstjernen Cristiano Ronaldo flyet fra ukrainske Donetsk. - Foto: Sergei Chuzavkov (arkiv)/AP

Ifølge en række portugisiske medier missede superstjernen Cristiano Ronaldo flyet fra ukrainske Donetsk. - Foto: Sergei Chuzavkov (arkiv)/AP

Ifølge en række portugisiske medier missede superstjernen Cristiano Ronaldo torsdag flyet fra ukrainske Donetsk til polske Poznan efter onsdagens EM-exit til Spanien, fordi han i lufthavnen ville købe lidt kage inden afrejsen med holdkammeraterne.

»Det var unfair. Jeg smuttede hurtigt og ganske kort ind på en café for at købe lidt kage, og så lettede flyvemaskinen uden mig«, er Ronaldo citeret for at sige.

Bemærkede ikke stjernens fravær
Ingen af holdkammeraterne, landstræner Paulo Bento eller andre omkring det portugisiske hold havde tilsyneladende bemærket, at Ronaldo manglede på et af flysæderne.

Ronaldo måtte derfor vente et par timer i lufthavnen i Donetsk, inden han kunne hoppe på den næste flyvemaskine til Poznan, hvor Portugal har haft EM-base.

Derefter kunne han sammen med sine holdkammerater flyve videre til Lissabon.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere