Annonce
Annonce
Annonce
EURO 2012

Kagekøb kostede Ronaldo flyveturen hjem fra Donetsk

Cristiano Ronaldo kom ikke med flyet fra Donetsk efter EM-exit til Spanien, fordi han skulle have lidt kage.

Gem til liste
Ifølge en række portugisiske medier missede superstjernen Cristiano Ronaldo flyet fra ukrainske Donetsk. - Foto: Sergei Chuzavkov (arkiv)/AP

Ifølge en række portugisiske medier missede superstjernen Cristiano Ronaldo flyet fra ukrainske Donetsk. - Foto: Sergei Chuzavkov (arkiv)/AP

Ifølge en række portugisiske medier missede superstjernen Cristiano Ronaldo torsdag flyet fra ukrainske Donetsk til polske Poznan efter onsdagens EM-exit til Spanien, fordi han i lufthavnen ville købe lidt kage inden afrejsen med holdkammeraterne.

»Det var unfair. Jeg smuttede hurtigt og ganske kort ind på en café for at købe lidt kage, og så lettede flyvemaskinen uden mig«, er Ronaldo citeret for at sige.

Bemærkede ikke stjernens fravær
Ingen af holdkammeraterne, landstræner Paulo Bento eller andre omkring det portugisiske hold havde tilsyneladende bemærket, at Ronaldo manglede på et af flysæderne.

Ronaldo måtte derfor vente et par timer i lufthavnen i Donetsk, inden han kunne hoppe på den næste flyvemaskine til Poznan, hvor Portugal har haft EM-base.

Derefter kunne han sammen med sine holdkammerater flyve videre til Lissabon.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere