Annonce
Annonce
Annonce
VM i håndbold

Mikkel Hansen regner ikke med pause mod Makedonien

Mikkel Hansen tror absolut, at han skal spille i den sidste VM-gruppekamp mod Makedonien på fredag.

Gem til liste

Mikkel Hansen er blevet sparet ved alle de lejligheder ved det igangværende håndbold-VM, hvor landstræner Ulrik Wilbek har haft chancen for at skåne sin stjernespiller.

Og efter sejren over Island er fredagens kamp mod Makedonien endnu en mulighed for at skåne Mikkel Hansen, der også fik flere pauser i løbet af kampen mod islændingene.

»For mig at se handler det om at bruge ressourcerne bedst muligt. Det synes jeg, at vi lykkedes med fint i dag«, siger Mikkel Hansen.

LÆS OGSÅIsland fik en lussing: Dansk klasseindsats udløser bonusfridag

Spørgsmålet er så, om venstrebacken skal holde en slags ekstra hviledag mod Makedonien.

»Nej, det tror jeg ikke. Det har jeg ikke lige snakket med Ulrik om. Men det tror jeg ikke«.

»Nu må vi se. Det kommer an på, hvordan og hvorledes det ser ud. Men jeg tror da absolut, jeg skal spille«, siger Mikkel Hansen.

LÆS OGSÅIslands træner udpeger den svaghed, der kan koste Danmark VM-guldet

Paris Handball-spilleren var med til at sætte det danske angreb flot op mod et fysisk udmattet islandsk hold, der havde en hård kamp mod Makedonien i benene.

»Vi spiller fornuftigt i angrebet, og vi løb nogle gode kontraer. Men jeg synes også, at man kunne se, at det var et islandsk hold, som havde haft en svær kamp dagen forinden og var lidt lave på ressourcerne«, siger Mikkel Hansen.

På vanlig vis var han beskeden omkring sin egen præstation, som blandt andet bød på syv mål.

»Det var fint nok, ligesom resten af holdet. Det var en fin sejr, men vi skal blive ved med at arbejde, og der er masser at arbejde med«, mener han.

LÆS OGSÅ Wilbek kan ikke få armene ned: Noget af det bedste danske spil nogensinde

Mikkel Hansen fortæller, at hele holdet naturligvis var topmotiverede mod Island.

»Hvis man ikke vil det her, så kan man lige så godt tage hjem. Det er meget simpelt. Folk var motiverede, for vi spillede om førstepladsen i puljen, og den ville vi selvfølgelig gerne have«.

»Indtil videre er det gået fint. Men der er stadig ting, vi kan rette«, siger Mikkel Hansen.

ANALYSE Her er manden, der giver holdet stil

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere