Annonce
Annonce
Annonce
VM i håndbold

Markussen: Det her er min bedste slutrunde

»Det var en dejlig aften for mig, jeg har fået masser af selvtillid«, sagde Markussen.

Gem til liste

Seks mål og klar til VM-kvartfinalen mod enten Polen eller Ungarn onsdag aften i Barcelona.

Venstrebacken Nikolaj Markussen – Danmarks topscorer i ottendedelsfinalen – var smilende og lykkelig efter 30-23-gevinsten mod Tunesien.

»Der er ingen grund til andet«, konstaterede han, da de 60 minutter var forbi.

Det værste overstået
»Da jeg kom på banen, var det værste jo overstået«, sagde Markussen som glad to imod de verbale roser, som også omfattede glimrende, målgivende afleveringer til holdkammeraterne.

»Det er da også på tide, at jeg får at vide, jeg er andet end skytte«.

»Det her er min bedste slutrunde. I de to første var jeg meget svingende i mit spil, men denne gang er det bedre. Jeg har fundet selvtilliden, og det gør, at jeg spiller frisk til og skyder en meter længere ude fra, end jeg ellers gør«, mente Markussen.

Læs ogsåKampforløb: Danskerne maser totalt de modløse tunesere

Det var hans opfattelse, at det tunesiske hold gav hurtigt op, da danskerne først var ’stukket af’.

»Men i begyndelsen af kampen lagde de hårdt ud, og de har det med at gå over stregen. Og gav dem flere udvisninger«.

Nikolaj Markussen fandt det på sin plads at rose truppens ’nye’ spiller, den erfarne Kasper Nielsen, der er kommet ind i truppen i stedet for Jesper Nøddesbo.

»Kasper kom med en masse energi, og han fik hurtigt vist, at det der forsvarsspil har han styr på«.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere