0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald

Det er væsentligt sjovere at fægte med lyssværd i VR-spillet 'Beat Saber' end at svede i mit lokale træningscenter. I mens forbrændte jeg det, der svarer til en Big Mac eller fire bananer i timen.

Politikens test af virtuel træning overrasker ekspert: Du kan melde dig ud af træningscenteret og købe et par VR-briller i stedet

Kan du droppe fitnesscentret og komme i form ved at spille computerspil med virtual reality-briller på derhjemme? Vi testede den nye motionsform, og svaret er et rungende ja efterfulgt af et lille men.

FOR ABONNENTER

Den legendariske bokser Edward ’Moneymaker’ Price har mistet den arrogante selvsikkerhed, der strålede om kap med hans gyldne shorts, da han trådte ind i ringen for tre runder siden. ​

Med mine sidste kræfter banker jeg min højre boksehandske ind i hans tinding, og publikum brøler fra deres sæder, da han falder til gulvet. Dommeren tæller en, to, tre ... Men Edward ’Moneymaker’ Price er knockoutet og bliver liggende. Jeg kan mærke trætheden sitre i mine arme, da jeg løfter dem over hovedet i ekstase. Brølet fra publikum bliver afbrudt af et højt gooong.

Min arm har ramt en loftslampe, der svinger faretruende over mit hoved. En ubelejlig påmindelse om, at jeg ikke befinder mig i en boksering, men i min stue, der virker kedelig og grå sammenlignet med den virtuelle verden, jeg lige har besøgt i virtual reality med et par virtual reality-briller.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden