0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald

Det er væsentligt sjovere at fægte med lyssværd i VR-spillet 'Beat Saber' end at svede i mit lokale træningscenter. I mens forbrændte jeg det, der svarer til en Big Mac eller fire bananer i timen.

Politikens test af virtuel træning overrasker ekspert: Du kan melde dig ud af træningscenteret og købe et par VR-briller i stedet

Kan du droppe fitnesscentret og komme i form ved at spille computerspil med virtual reality-briller på derhjemme? Vi testede den nye motionsform, og svaret er et rungende ja efterfulgt af et lille men.

FOR ABONNENTER

Publikum jubler, da jeg rammer ham med et hårdt slag på kindbenet. Jeg trækker min højre arm til mig igen, mens min venstre knytnæve farer frem. Med en dump lyd rammer boksehandsken hans kæbe, og i et splitsekund fanger jeg hans fortabte blik.

Den legendariske bokser Edward ’Moneymaker’ Price har mistet den arrogante selvsikkerhed, der strålede om kap med hans gyldne shorts, da han trådte ind i ringen for tre runder siden. ​

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.

Læs mere

Annonce