0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kilde: Thomas Borberg

6 hjerter fra madanmelderen: Altså, hvordan fanden kan det lade sig gøre?

Plantemaden på nyåbnet Østerbro-restaurant er et gastronomisk trip ind i en ny verden, hvor man kan satse 100 procent vegansk.

FOR ABONNENTER

Her på veganske Bistro Lupa var den pandestegt med glødende grene fra fyrretræ og enebærbusk, hvilket havde forædlet svampen med aromatisk røg, så dens kødagtige, lidt skaldyrsøde, skovbundsbeskidte smag trådte overvældende tydeligt frem. Det havde været et trip i sig selv, men i kombination med æblereduktion, fyrrenåleolie, persilleemulsion, syltede sennepskorn og friske vilde æbler blev det for alvor en åbenbaring.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce