0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmelderen: Ny restaurant i København serverer den bedste veganske mad, jeg nogensinde har smagt

Svampene var sublime på bæredygtige Ark, der formår at skabe deciderede mesterværker af veganske råvarer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Marius Renner
Foto: Marius Renner
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis man skal lave gourmetmad ud af vegansk mad, kræver det en kok, som ikke selv er veganer.

Måske er det, fordi kokken er vant til kødets umami, nøddesmagen i brunet smør og fedmen fra æggeblommer og derfor insisterer på at få det samme frem i plantebaseret mad?

Det var i hvert fald udgangspunktet for det australske makkerpar Jason Renwick og Matt Niall, da de åbnede Ark, hvor de serverer det, de kalder for vegansk mad som fine dining. De driver i forvejen Souls på Østerbro, der med sit ligefremme cafékøkken regnes som et af byens bedste spisesteder for veganere.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts