0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Restaurant Relæ fylder 10 år. Skabt under finanskrisen, sendt i knæ under coronaen. Restauranten var den første restaurant, hvor en tidligere Noma-kok åbnede eget sted og blev første skridt til et restaurantdynasti. Christian Puglisi fortæller om de første ti år. Og de næste ti.

Kendt michelinkok lukker sin restaurant: »Jeg var lidt bange for at skulle ud med det. Men det er rart at sige. Jeg kan mærke, at det er helt rigtigt«

Christian F. Puglisi lukker Relæ ved årsskiftet og siger farvel til michelinstjernen. Han drømmer om frihed, om, at dansk gastronomi forandrer sig, og at vi holder op med at tro, at mad kun kan være særlig fint, hvis det er anrettet med pincet.

FOR ABONNENTER

Den lå ikke i Indre By, men på ydre Nørrebro i Jægersborggade, som nu er næsten turistfældeyndig med bæredygtige luksusbutikker, cafeer og kaffebarer og et publikum, der en tirsdag morgen skubber barnevogne fyldt med kornfede babyer foran sig, men hvor de lokale rockere og pushere i 2010 lige skulle vænne sig til de nye naboer.

Få Politiken hver weekend i 3 måneder

Sæt julen på pause, og fordyb dig i en verden af nyheder.

IBYEN

<