0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kvartlivet er et langt, evigt toiletbesøg

I 20’erne får folk tvillinger, teflongryder og kandidatspecialer i noget, som er svært at sige. Andre får klamydia og knuste hjerter, og nogle får ingenting. Kvartlivet er evig dårlig samvittighed over ikke at føle sig god nok og ikke at kunne genkende sit spejlbillede, når man står op om morgenen. Denne tekst er et guilt-free pass til at famle i livet.

FOR ABONNENTER

Jeg er ude med venner og nogle bekendte en decemberaften lige før nedlukningen, sidder på en brun bodega, og fortæller om transformationerne, som om de var tre store vendepunkter i en spillefilm. En film, der for eksempel kunne have den halvlange tagline, som lyder: ’Rasmus på 25 år har kronisk tankemylder og føler, at hans tilværelse som færdiguddannet i København med deltidsjobs, freelancejobs og drømme er en tovtrækning mellem at være barn og voksen, bytur og banklån, patetiske forestillinger om at være genial og patetiske forestillinger om at være gal, og at det hele er overvældende, og derfor ofte resulterer i en eksistentiel lur’.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Mere fra os

Annonce