Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Man vælger selv, hvilken vej man går i livet. Peter Frödin går hver eneste morgen den vej, der virker mest lys. Det er ofte nemmere at træde ned ad en negativ sti, men helt ærligt synes han også, det er meget mere kedeligt og ukonstruktivt.

»Jeg synes ikke, jeg er lalleglad. Og jeg synes heller ikke, jeg fornægter noget som helst«

Nogle gange tager det længere tid end andre, men skuespiller Peter Frödin kan vende selv de mørkeste ting til noget positivt. Det er hans kerne, mener han. Og så skal man i øvrigt aldrig stjæle 12 stykker blandet smørrebrød, selv om han selv er kommet til det. Lige nu er Frödin dommer i ’Danmark har talent’ på TV 2. Til sommer står han selv på scenen i Tivoli i København.

FOR ABONNENTER

Peter Frödin har taget en trøje for meget på. Men måske har han en begyndende pandehulebetændelse, så det ville også være dumt at fryse, siger han på en måde, så det er svært ikke at grine. Selv om det jo egentlig er irriterende for ham. Han skal til lægen i morgen. Men lige nu skal han ud at gå. Det gør han ofte. Gerne 10 kilometer. Ud og få frisk luft. Og se noget af den natur, der også er i indre København. Fra Botanisk Have over i Østre Anlæg og videre i Kongens Have. Denne dag kan solen dog ikke helt finde ud af, om den vil være med.

»Det er fantastisk, er det ikke?«, siger han.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden