0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Det her er ikke en glamourhistorie om en kvieøjet, smuk superstjerne. Det er historien om skader, skuffelser og en dramatisk opvækst. Og så er det fortællingen om at elske og hade sin krop

Benjamin Buza er Den Kgl. Ballets bosniskfødte og mest maskuline danser. Han var skadet i størstedelen af tiden, mens han var i midten af 20’erne, og er ikke blevet udnævnt til solist eller solodanser. Kampen mod uret er gået i gang, og her udvises ingen nåde.

FOR ABONNENTER

Det er en historie om hårdt arbejde, skuffelse og aspiration. Om indimellem at skulle stå og svinge lår, sådan lidt brutalt udtrykt, yderst til venstre i tredje række, men samtidig have så umiskendelig en personlighed, så stærk en aura, at man ikke let lader sig reducere til del af en geometri af symmetrisk koreografi.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.