0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Eric Gaillard/Ritzau Scanpix
Foto: Eric Gaillard/Ritzau Scanpix

Pedro Almodovar i Cannes 2019.

Spansk films store instruktør udleverer sig selv i ny film i Cannes – og over for Politiken: »Jeg har også sex med en anden indimellem. Lad være med at sige det til nogen«

Spansk films gamle provo, Pedro Almodóvar, er i Cannes med sin nye film, hvor Antonio Banderas grundlæggende spiller Almodóvar selv. Sammen med Politiken mindes han, hvordan livet var – og hvad det udviklede sig til. En tilværelse, hvor sex fylder mindre i privaten, men mere, end han har ladet en af sine nærmeste vide.

FOR ABONNENTER

Han var Madrids mest skriggult flamboyante og cyklamenfarvede provo og filmanarkist i 80’erne og 90’erne. Franco, der var død i 1975, var i begyndelsen endnu så lun i sin sarkofag, at han må have kunnet vende sig helt af egen kraft!

Pedro Almodóvar (ja, der er tryk på tredje, ikke anden og slet ikke fjerde stavelse) inkorporerede filosofien bag at leve stærkt – og dø ung, selv om det tog synes at være kørt nu, eftersom han fylder 70 til september.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.