Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Eric Gaillard/Ritzau Scanpix
Foto: Eric Gaillard/Ritzau Scanpix

Pedro Almodovar i Cannes 2019.

Spansk films store instruktør udleverer sig selv i ny film i Cannes – og over for Politiken: »Jeg har også sex med en anden indimellem. Lad være med at sige det til nogen«

Spansk films gamle provo, Pedro Almodóvar, er i Cannes med sin nye film, hvor Antonio Banderas grundlæggende spiller Almodóvar selv. Sammen med Politiken mindes han, hvordan livet var – og hvad det udviklede sig til. En tilværelse, hvor sex fylder mindre i privaten, men mere, end han har ladet en af sine nærmeste vide.

FOR ABONNENTER

Han var Madrids mest skriggult flamboyante og cyklamenfarvede provo og filmanarkist i 80’erne og 90’erne. Franco, der var død i 1975, var i begyndelsen endnu så lun i sin sarkofag, at han må have kunnet vende sig helt af egen kraft!

Pedro Almodóvar (ja, der er tryk på tredje, ikke anden og slet ikke fjerde stavelse) inkorporerede filosofien bag at leve stærkt – og dø ung, selv om det tog synes at være kørt nu, eftersom han fylder 70 til september.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden