0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Philip Ytournel/POLITIKEN
Foto: Philip Ytournel/POLITIKEN

Hvad skal det mandlige kønsorgan hedde i Bibelen: »Tissemand er barnligt, penis er meget klinisk og pik vil støde nogen«

Gud er stadig en mand, men ellers er der færre hankønsvæsner og flere mennesker i Danmarks nye Bibel end i dens autoriserede forgænger fra 1992. I Bibelen 2020 kan mennesket stadig være selvoptaget eller gøre det stik modsatte af, hvad Gud vil, men der er ikke længere nogen, der synder. Den nye folkebibel er nemlig skrevet på nudansk.

FOR ABONNENTER

Den nye Bibel er et folkeligt supplement, skrevet på moderne dansk, der både kan læses af teenagere i Herlev og sygeplejersker på Fyn. Med andre ord henvender Bibelen 2020 sig til alle, der gerne vil tættere på Gud eller bare læse nogle af grundfortællingerne i vores kultur, men som ikke kender kirkens klubsprog.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.