0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald

Silas Adler, der er medindehaver af modevirksomheden Soulland, har i de seneste fem uger styret firmaet fra et sommerhus i Rørvig.

Krisen i modeverdenen er total: »Det er åbenbart sådan, at hele branchens korthus kan falde sammen, hvis pengestrømmene stopper i nogle uger«

Hele modeverdenen står stille under coronakrisen, og det er et kulturchok for en branche, der normalt dyrker forandring og nyheder. Krisen rammer danske modemærker hårdt, men den er også en lejlighed til at gøre op med dårlige vaner, fortæller flere aktører i dette øjebliksbillede.

FOR ABONNENTER

Spar op til 70 pct.! Der er brandudsalg i den globale modeverden, og netbutikkernes rabatskilte beskriver situationen i en branche, der er hårdt ramt af coronakrisen.

Handel, produktion og design er gået i stå. Forårskollektionerne har ingen kroppe at hænge på, og sommertøjet er i venteposition, mens efterårsvarerne burde blive produceret. Men fabrikkerne og butikkerne er lukket, og kunderne skal holde sig hjemme. Der sker ingenting. Bortset fra at alle aktører forsøger at hive penge ud af et system, der er gået helt i stå.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Læs mere

Annonce

Annonce

Forsiden