0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Det var aldrig planen, at han skulle blive verdensberømt inden for sit felt: »Det gælder om at spise det bedste først. Og så den følgende dag også spise det allerbedste«

Det var aldrig planen, at han skulle finde de tidligste tegn på liv på Jorden og blive verdensberømt geolog. Eller en af Danmarks bedste videnskabsformidlere i tv, radio og på en sommerfestival i den kommende uge. Faktisk er strategier slet ikke noget for Minik Rosing. For man kan jo gå glip af det virkelig spændende, hvis man skal holde sig til en plan.

FOR ABONNENTER

»Lige præcis den dag var vi så svineheldige, at en hulemalerforskerkonference var på besøg, så vi lod, som om vi var en del af den gruppe og gik med. Det var en fantastisk oplevelse. Når man er inde i hulen, har man en fornemmelse af, at man er i hulemalernes samtid«, siger Minik Rosing, der fortæller historien for at give et eksempel på, hvad der kan komme ud af at forfølge sit held:

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

For abonnenter

Annonce