0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Rasmus Kolbe mener egentlig ikke, at man skal lave det samme i alt for mange år i træk. Ifølge hans egene beregninger skal Lakserytteren i virkeligheden snart på pension. Her og på forsiden af sektionen har han brugt sit tegnetalent på fotografens billeder.

Lakserytteren er landets måske største internetfænomen for børn, og han har en klar besked til de danske forældre

Internetfænomenet Rasmus Kolbe, kendt som Lakserytteren, er rundet af en barndom med både sommer- og skiferie og et gymnasiesnit på 12,3. En let gang på Jorden, der foreløbig kulminerede, da han for nylig i samme uge udgav en bog og solgte det reklamebureau, han er kreativ direktør i, for et stort millionbeløb. Næste skridt er at få de ældre generationer til at forstå, hvad børnene og børnebørnene laver på nettet, så de faktisk forstår børnenes liv.

FOR ABONNENTER

For et par dage siden, da vi mødtes til en kop kaffe for at aftale vilkårene for det her interview, gjorde han det klart, at han gerne deltog, men at han »ikke har nogen work-life-balance«. Work og life er en og samme ting. Derfor er kontortid alle døgnets vågne timer.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

For abonnenter

Annonce