0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Det er farligt, hvis den midaldrende kvinde ikke er rettet ind og har fundet sig selv. Hvis hun stadig er forundret og tvivlende og sårbar og i en søgen efter andre måder at være på, bliver det meget voldsomt og skræmmende. Det mener Katrine Grünfeld, der har skrevet 'Værelse samlet af kvinder'.

52-årig forfatter: Kvinder på min alder bliver kedelige at skrive om, fordi de er afblomstret

En dansk og en norsk forfatter giver i deres nye romaner bud på, hvordan en midaldrende kvinde og en midaldrende mand kan tage livet ved hornene: Hun skrider fra ægteskabet og bliver genstartet med en venindes hjælp. Han tager frække shorts på og prøver sex med mænd.

FOR ABONNENTER

De spørgsmål tager danske Katrine Grünfeld, 52, under fandenivoldsk behandling i ’Værelse samlet af kvinder’, hvor en 50-årig kvinde er i krise, efter at hun er gået fra sin mand og teenagebørn. Hun er som et såret dyr, men »skål for at plukke grå hår på fissen!«, som Grünfeld skriver. Kvinden er klar til nye eventyr.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

For abonnenter

Annonce