0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

En lang kvist giver giver mere lys og ståhøjde i spiseafdelingen på første sal. Spisebordet, pendlen og skamlen er lavet af Stilleben Architects, der også producerer håndlavede trækøkkener. Spisebordsstolene er fra &tradition.

Superæstetikeren er flyttet ind på en andelsgård fra 1700-tallet

På en gård fra 1700-tallet i Nordsjælland har designer og medejer af Stilleben Jelena Schou Nordentoft indrettet sit hjem over tid med arvestykker og design, som hun og manden blandt andre står bag.

FOR ABONNENTER

Min måde at indrette mig på har udviklet sig gennem årene. Jeg tænker i dag sammenlignet med mit yngre jeg klart mere over at omgive mig med ting, som er langtidsholdbare, hvad angår både udtryk og kvalitet. Jeg går efter ting, som jeg ikke bliver træt af, som passer ind i mange af vores rum og opstillinger, og som er lavet af gode materialer, der kan vedligeholdes. Kriterier, der også er omdrejningspunktet i mit arbejde som designer«, fortæller Jelena Schou Nordentoft.

Hun tilføjer, at tiden og dermed års træning af hendes æstetiske blik nu gør hende i stand til at se sit hjem i nogle større linjer. Det gør det lettere at komponere indretningen, så både rummene og tingene i dem får lov til at stå tydeligere frem.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden