0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
XBox Game Studios
Foto: XBox Game Studios

Vil du ikke nok være sød at pakke den ordentligt ud?, spørger min kæreste mig. Hun taler om den nye Playstation

Da PlayStation kom frem i 1994, var den et hipt modsvar til ældre og mere pussenussede familiekonsoller. Siden har Sony og Microsoft domineret konsolmarkedet og tjent styrtende med penge på det. Nu skal gamere verden over så endnu en gang slås om, hvorvidt det er den nye PlayStation 5 eller Xbox Series X, der er bedst. Og har vi overhovedet brug for dem?

FOR ABONNENTER

»Siden PlayStation 2 kom på markedet med et dvd-drev, har man forsøgt at sælge konsollerne som et brohoved til at overtage folks medieforbrug helt generelt. Selv om de nye stadig har mediecentre, er det oplagt at spørge, om vi reelt stadig har brug for de her konsoller. Alle har smart-tv, chromecast eller Apple Tv, og derfor er det tydeligt, at de begge går efter at lave en mere ren spillemaskine, for de kan ikke længere konkurrere som mediecenter«, forklarer han.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.