Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Danmark er fra tidlige tider bygget på østers. Sådan serverer du dem i alle slags former

Mange tror, at østers er fint og fransk. Det er det ikke. Danmark er fra tidlige tider bygget på østers. Hold fast i det. Her er, hvordan du skal servere dem.

FOR ABONNENTER

Østersen er et vildt dyr; den skifter køn, er både mand og kvinde. Når vandet når den rette temperatur, skifter den køn. Du åbner stillehavsøstersen med en spids, men sløv kniv ved at brække dens baghængsel op. De danske flade østers fra Limfjorden tager du fra siden med en lidt skarpere kniv som en kammusling og skærer musklens fæste i topskallen over. Du kan vende østersen rundt, efter at du har løsnet den, hvis du er kommet til at lave en rodebutik ud af det lille dyr, så ser den pænere ud.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden