Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Madredaktør Mette Mølbaks forårsmenu kræver ikke andet end basale køkkenfærdigheder – og det rette udstyr. Her får rabarbertærtens marengs en tur med brænderen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Inviter dine venner til forårsmiddag

Det er svært ikke at være lykkeligere i maj end resten af året, når der er rabarber, ramsløg og asparges overalt. Madredaktør Mette Mølbak har købt ind og omdannet det til en middag til dig og dine venner.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Den morgen, fotografen skulle komme og tage billeder til disse opskrifter, løb jeg rundt. Jeg var stresset, skældte ud på min familie, fordi det rodede i huset, køkkenet sejled,e og jeg havde ærligt talt præstationsangst over at skulle lave mad.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden