Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Madredaktør Mette Mølbaks forårsmenu kræver ikke andet end basale køkkenfærdigheder – og det rette udstyr. Her får rabarbertærtens marengs en tur med brænderen.
Foto: Chris Tonnesen

Madredaktør Mette Mølbaks forårsmenu kræver ikke andet end basale køkkenfærdigheder – og det rette udstyr. Her får rabarbertærtens marengs en tur med brænderen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Inviter dine venner til forårsmiddag

Det er svært ikke at være lykkeligere i maj end resten af året, når der er rabarber, ramsløg og asparges overalt. Madredaktør Mette Mølbak har købt ind og omdannet det til en middag til dig og dine venner.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den morgen, fotografen skulle komme og tage billeder til disse opskrifter, løb jeg rundt. Jeg var stresset, skældte ud på min familie, fordi det rodede i huset, køkkenet sejled,e og jeg havde ærligt talt præstationsangst over at skulle lave mad.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden