0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Drop bøf og fritter: Den ultimative bearnaise og lækkert grønt tilbehør

Bearnaise er kronjuvelen i bistrokøkkenet og behøver ikke at blive serveret til bøf. Her er fire grønne alternativer, som går eminent med den klassiske sauce.

15. oktober 2021
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hjemmelavet bearnaisesauce

Det kan nemt gå galt, men følg denne fremgangsmåde på en skudsikker hjemmelavet bearnaise.


Læs opskriften: Hjemmelavet bearnaisesauce

Morgenæg med grønkål og bearnaise

En utrolig dekadent måde at begynde din morgen på, men faktisk kan denne ret også gå til frokost og aften. Smagen er superb på alle tider. Har du rester af bearnaise fra aftenen før, kan du bruge den her. Ellers laver du en halv portion.


Læs opskriften: Morgenæg med grønkål og bearnaise

Snacksvampe med bearnaisedip

En perfekt lille snack, hvor bearnaisen bliver brugt som den lækreste dip.


Læs opskriften: Snacksvampe med bearnaisedip

Burger med bearnaise

Det her er virkelig frækt. Burger fyldt med smag, men stadig helt grønt.


Læs opskriften: Burger med bearnaise

Rødbeder i surt med bearnaise

Efterårets rodfrugter og bitre salater er den perfekte ledsager til en fuldfed sauce bearnaise, hvor du stadig kan gå let, men mæt fra bordet.


Læs opskriften: Rødbeder i surt med bearnaise

Kresten Worm-Leonhard
Foto: Kresten Worm-Leonhard
Blå bog

Bag opskriften:

Christophe Miolane arbejder som gastronomisk udvikler i Meyers.


Han er 44 år, født nær Lyon i Frankrig, men opvokset i Danmark.


Er uddannet kok og tidligere koncept- og produktudvikler i Tivoli.

Annonce

  • Grønt studieliv
    24 nemme, billige og grønne opskrifter, der redder dit studieliv
  • Søren Staun Pedersen
    Græskargrasat
  • Efterårs­mad

Annonce