0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Marie Holms søde køkken: Mmmm, en fløjsblød, sød, sensuel, fugtig chokoladekage

Det er så simpelt: Du kan spise dessert eller kage hver dag uden problemer. Bare sørg for, at de er lavet på gode råvarer. Og at der er balance i resten af dine indtag. Marie Holm deler gavmildt ud af sin kærlighed til det søde køkken med serien ’Sød front’.

FOR ABONNENTER

’Syndig’ er blevet nærmest nyklassisk madsprog, og ligesom jeg ikke har tal på, hvor ofte jeg har set og hørt det brugt, så har jeg ikke ord for, hvor meget jeg afskyr, når det sker. Hvor anfægtet og ked af det jeg som madelskende menneske bliver over at blande forbudthed – skyld og skam – ind i det, vi spiser.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

  • Ditte Ingemann
    Her er vores 10 grønne favoritter
  • Columbus Leth
    Rappe rabarber

Læs mere

Annonce