0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Marie Holms søde køkken: Mmmm, en fløjsblød, sød, sensuel, fugtig chokoladekage

Det er så simpelt: Du kan spise dessert eller kage hver dag uden problemer. Bare sørg for, at de er lavet på gode råvarer. Og at der er balance i resten af dine indtag. Marie Holm deler gavmildt ud af sin kærlighed til det søde køkken med serien ’Sød front’.

FOR ABONNENTER

’Syndig’ er blevet nærmest nyklassisk madsprog, og ligesom jeg ikke har tal på, hvor ofte jeg har set og hørt det brugt, så har jeg ikke ord for, hvor meget jeg afskyr, når det sker. Hvor anfægtet og ked af det jeg som madelskende menneske bliver over at blande forbudthed – skyld og skam – ind i det, vi spiser.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.