0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Opander Tonnesen
Foto: Chris Opander Tonnesen

Høj, blød og fuld af saftig sveskekompot: Sådan laver du den eneste rigtige lagkage i Marie Holms søde køkken

Luftige og gyldne bunde, mørk, intens sveskekompot og vaniljeblød konditorcreme. Alt sammen dækket af en smuk, blød dyne af flødeskum. Marie Holm præsenterer endnu en kampskrift for det søde liv.

FOR ABONNENTER

Når jeg savner farmor og den tabte tid allermest, er det selskaberne, jeg først genkalder mig. Så bygger jeg farmors stuer op inde bag pandelappen og fylder dem med højryggede sofaer og konsolborde med blondeduge og blomsterdekorationer og ventende cigarkasser fulde af sort-hvide fotos af alle dem, der var før mig.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden