0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Er du til svenske semlor, de klassiske med creme og glasur eller dem med hindbærskum?

I denne uge begynder mange bagere for alvor at rydde vinduet for vinterens mest kø-dannende bagværk: fastelavnsbollen. Men i stedet for at fryse i en kø, kan du bage selv. Vi giver dig her vores bedste opskrifter på fastelavnsboller.

FOR ABONNENTER

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

  • Grøn genstart
  • Line Thit Klein
    Nye kartofler