0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Handout/Ritzau Scanpix
Foto: Handout/Ritzau Scanpix

Da det gik op for patienterne og forbipasserende, hvem der var blevet arresteret, begyndte de at sende klapsalver mod politiet

Efter tre årtier på flugt var Italiens mest eftersøgte mand, den frygtede mafiaboss Matteo Messina Denaro, blevet en mytisk figur. Mandag blev han endelig fanget ved en lægeklinik i Palermo. Hans anholdelse vækker stor jubel i Italien.

FOR ABONNENTER

Inde på lægeklinikken, der behandler kræftsyge patienter, var en mand i brun skindjakke og en strikhue trukket ned over ørerne ankommet for at modtage en dosis kemoterapi. Men da han så det store politiopbud udenfor, fattede han, hvad der var ved at ske, og fik pludselig meget travlt med at komme væk. Han vidste, at det var ham, som politiet var kommet efter, men nåede ikke langt, før han blev pågrebet. Han gjorde ikke modstand. Da en betjent bad ham om at identificere sig, bekræftede han uden tøven sit rigtige navn, som ikke svarede til navnet på det falske ID, han ellers bar på sig:

For kun 39 kr. om ugen kan du …

… læse denne artikel, få adgang til resten af politiken.dk og få avisen hjem til morgenkaffen de næste 10 lørdage.

Kom i gang nu

Annonce

Mere fra os