Brooke Harrington, som er amerikansk professor og underviser ved CBS, er blevet politianmeldt for at dele sin viden med med Folketinget og Skat.
Foto: Jacob Ehrbahn

Brooke Harrington, som er amerikansk professor og underviser ved CBS, er blevet politianmeldt for at dele sin viden med med Folketinget og Skat.

Politik

Hun blev politianmeldt for at hjælpe Skat og Folketinget. Nu overvejer hun at tage sønnen i hånden og flyve væk

Professor Brooke Harrington mister retten til at søge permanent opholdstilladelse i Danmark i 15 år, hvis hun får bødestraf for at have holdt oplæg for Folketinget og Skat om sin forskning.

Politik
FOR ABONNENTER

Opdatering kl. 09:51: Politiet har udskudt afhøringen af Brooke Harrington på anmodning af hendes advokat.

I fugleflugt er der 322 meter fra udlændingekontrol til Kastrup Lufthavn, så Brooke Harrington kan høre flyene lette, hvis hun i dag afhøres af politiet. Ved redaktionens afslutning er det usikkert, om Harringtons nye advokat får udsat afhøringen, til han har sat sig ind i sagen.

Meget er usikkert i sagen om den amerikanske professor, der er blevet politianmeldt for at hjælpe de danske myndigheder. Efter en »måned i helvede« overvejer hun også at flyve væk med sin syvårige søn. To enkeltbilletter ud af København, som de i otte år har kaldt hjem.

Det er en drastisk beslutning for en familie, der for halvanden måned siden troede, den skulle leve resten af livet i Danmark.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce