Klask. Så røg den kage på gulvet.

Klask. Så røg den kage på gulvet.

Film og tv

Tingene falder fra hinanden i bagedysten: Ugens hemmelige udfordring var latterlig. Og latterligt krævende

Semifinalen stillede deltagerne over for krav så vanvittige, at man bør betvivle tilrettelæggernes mentale sundhed. Hvad er meningen med en montre af isomalt? Det hedder jo for helvede ikke den store glarmesterdyst, vel?

Film og tv
FOR ABONNENTER

I en vidunderlig gammel Anders And-historie, stiller Anders op i en quiz, hvor man kan vinde pengepræmier eller andet godt.

Svarer man forkert, straffes man.

Da det endelig lykkes for hovedpersonen at svare korrekt på et sindssygt spørgsmål om, hvor mange spande vand der dagligt løber gennem Andeby Kanal, er han efterfølgende så omtumlet af den intellektuelle kraftanstrengelse, at han i stedet for en tønde med penge vælger en trehjulet cykel, trækker sin matrosbluse op over ørerne og kører omkring med replikken »Se, jeg kan køre uden hoved«.

Sådan havde man på fornemmelsen, at semifinalisterne i årets kagedyst havde det efter ugens hemmelige udfordring. Den var nemlig latterligt krævende og stillet af den tidligere vinder Tobias Hamann, der som en af de meget få i kongeriget anser kagebagning for en gyldig form for tilværelsestolkning: Bag verden, kunne man gætte på, er hans valgsprog.

Tid til at investere i din kulturelle kapital?

Prøv Danmarks førende kulturavis med dagligt kulturtillæg i en måned for 1 kr.

Kom i gang med det samme

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce