Annonce
Annonce
Sport

Verdensmesteren vil straffe skandalebokser ordentligt i ringen

Dereck Chisora slipper ikke med en undskyldning. Vitali Klitschko vil i ringen med ham igen.

Gem til liste

WBC-verdensmesteren Vitali Klitschko er parat til at give Dereck Chisora mulighed for revanche, efter at hans britiske modstander forårsagede en mindre skandale efter weekendens nederlag.

På pressemødet efter sit nederlag kom Chisora op at slås med eksbokseren David Haye, der overværede boksekampen som kommentator.

Den slags opførsel er ikke i orden, mener Vitali Klitschko.

»Jeg har ikke behov for at hævne mig på ham, men mit ego fortæller mig, at denne mand fortjener at blive straffet ordentligt«.

»Jeg vil vinde over ham på knockout«, siger Klitschko til avisen Die Welt.

LÆS OGSÅBritisk bokser fik bank og truede med død og helvede

Den ukrainske bokser fortæller, at han fulgte optrinnet mellem Chisora og Haye med afsky.

»Det var lavere end lavt. Jeg troede først, at det var skuespil eller et show, men så fandt jeg ud af, at det var virkeligt«.

»Han må være syg i hovedet, når man tænker på alt det, han har gjort«.

»Han slog mig i ansigtet ved indvejningen, han spyttede på min bror Wladimir, han kom i slåskamp til pressemødet og truede med at skyde en anden«.

LÆS OGSÅSkandalebokser sigtes for overfald

»Hvordan kan man opføre sig sådan? Det er utroligt«.

»Hvad er der inde i hans hoved? Han er et mareridt«, siger den ukrainske sværvægtsverdensmester og slår fast, at han mener nøjagtig det samme om David Haye.

LÆS OGSÅSlagsbrødre beklager bokseskandale

De to briter har undskyldt for deres opførsel. Tysk politi undersøger fortsat sagen, hvor de to boksere risikerer alt fra bøde til fængselsstraffe.

FACEBOOKBliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere