Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Verdensmesteren vil straffe skandalebokser ordentligt i ringen

Dereck Chisora slipper ikke med en undskyldning. Vitali Klitschko vil i ringen med ham igen.

Gem til liste

WBC-verdensmesteren Vitali Klitschko er parat til at give Dereck Chisora mulighed for revanche, efter at hans britiske modstander forårsagede en mindre skandale efter weekendens nederlag.

På pressemødet efter sit nederlag kom Chisora op at slås med eksbokseren David Haye, der overværede boksekampen som kommentator.

Den slags opførsel er ikke i orden, mener Vitali Klitschko.

»Jeg har ikke behov for at hævne mig på ham, men mit ego fortæller mig, at denne mand fortjener at blive straffet ordentligt«.

»Jeg vil vinde over ham på knockout«, siger Klitschko til avisen Die Welt.

LÆS OGSÅBritisk bokser fik bank og truede med død og helvede

Den ukrainske bokser fortæller, at han fulgte optrinnet mellem Chisora og Haye med afsky.

»Det var lavere end lavt. Jeg troede først, at det var skuespil eller et show, men så fandt jeg ud af, at det var virkeligt«.

»Han må være syg i hovedet, når man tænker på alt det, han har gjort«.

»Han slog mig i ansigtet ved indvejningen, han spyttede på min bror Wladimir, han kom i slåskamp til pressemødet og truede med at skyde en anden«.

LÆS OGSÅSkandalebokser sigtes for overfald

»Hvordan kan man opføre sig sådan? Det er utroligt«.

»Hvad er der inde i hans hoved? Han er et mareridt«, siger den ukrainske sværvægtsverdensmester og slår fast, at han mener nøjagtig det samme om David Haye.

LÆS OGSÅSlagsbrødre beklager bokseskandale

De to briter har undskyldt for deres opførsel. Tysk politi undersøger fortsat sagen, hvor de to boksere risikerer alt fra bøde til fængselsstraffe.

FACEBOOKBliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere