Annonce
Annonce
Annonce
Sport

17-årige Kevin Magnussen vinder i Formel 3

Jan Magnussens søn kom med på et afbud og sejrede i Spanien.

Gem til liste

Han kom kun med på et afbud, men trods meget kort varsel lykkedes det Kevin Magnussen at vinde det europæiske Formel-3-løb i Valencia.

Kevin Magnusson, der er Jan Magnussens søn, havde efter sejren svært ved at forstå det.

Det var så uvirkeligt
»Da teamet sagde sidste omgang, kunne jeg slet ikke fatte det. Jeg tænkte virkelig, at det måtte være en drøm. Jeg havde lyst til at knibe mig selv i armen. Det var så uvirkeligt«, siger Kevin Magnussen.

Den 17-årige danske motorsportskører kalder det for sin korte karrieres største sejr.

»Jeg ville i front fra start, og det gik, som jeg havde planlagt. Jeg er bare så glad. Det er et kæmpe boost for min selvtillid og betyder så meget for mig at køre den hjem. Det er helt klart karrierens højdepunkt indtil nu«, fastslår Kevin Magnussen.

I front lige efter starten
Kevin Magnussen begyndte fra anden startposition til søndagens løb, og fra den placering avancerede han straks til frontpositionen, og siden var sejren aldrig truet.

Undervejs satte Kevin Magnussen hurtigste omgangstid, og selv om han slappede af mod slutningen, var han i mål 10 sekunder foran nummer to.

PolitikenPlus
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb