Annonce
Annonce
Annonce
Sport

17-årige Kevin Magnussen vinder i Formel 3

Jan Magnussens søn kom med på et afbud og sejrede i Spanien.

Gem til liste

Han kom kun med på et afbud, men trods meget kort varsel lykkedes det Kevin Magnussen at vinde det europæiske Formel-3-løb i Valencia.

Kevin Magnusson, der er Jan Magnussens søn, havde efter sejren svært ved at forstå det.

Det var så uvirkeligt
»Da teamet sagde sidste omgang, kunne jeg slet ikke fatte det. Jeg tænkte virkelig, at det måtte være en drøm. Jeg havde lyst til at knibe mig selv i armen. Det var så uvirkeligt«, siger Kevin Magnussen.

Den 17-årige danske motorsportskører kalder det for sin korte karrieres største sejr.

»Jeg ville i front fra start, og det gik, som jeg havde planlagt. Jeg er bare så glad. Det er et kæmpe boost for min selvtillid og betyder så meget for mig at køre den hjem. Det er helt klart karrierens højdepunkt indtil nu«, fastslår Kevin Magnussen.

I front lige efter starten
Kevin Magnussen begyndte fra anden startposition til søndagens løb, og fra den placering avancerede han straks til frontpositionen, og siden var sejren aldrig truet.

Undervejs satte Kevin Magnussen hurtigste omgangstid, og selv om han slappede af mod slutningen, var han i mål 10 sekunder foran nummer to.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere