Annonce
Annonce
Annonce
Sport

17-årige Kevin Magnussen vinder i Formel 3

Jan Magnussens søn kom med på et afbud og sejrede i Spanien.

Gem til liste

Han kom kun med på et afbud, men trods meget kort varsel lykkedes det Kevin Magnussen at vinde det europæiske Formel-3-løb i Valencia.

Kevin Magnusson, der er Jan Magnussens søn, havde efter sejren svært ved at forstå det.

Det var så uvirkeligt
»Da teamet sagde sidste omgang, kunne jeg slet ikke fatte det. Jeg tænkte virkelig, at det måtte være en drøm. Jeg havde lyst til at knibe mig selv i armen. Det var så uvirkeligt«, siger Kevin Magnussen.

Den 17-årige danske motorsportskører kalder det for sin korte karrieres største sejr.

»Jeg ville i front fra start, og det gik, som jeg havde planlagt. Jeg er bare så glad. Det er et kæmpe boost for min selvtillid og betyder så meget for mig at køre den hjem. Det er helt klart karrierens højdepunkt indtil nu«, fastslår Kevin Magnussen.

I front lige efter starten
Kevin Magnussen begyndte fra anden startposition til søndagens løb, og fra den placering avancerede han straks til frontpositionen, og siden var sejren aldrig truet.

Undervejs satte Kevin Magnussen hurtigste omgangstid, og selv om han slappede af mod slutningen, var han i mål 10 sekunder foran nummer to.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere