Annonce
Annonce
Annonce
Tour de France

Lars Bak: Gadeløbet i Hadsten er hårdere end 21. etape

Dagens paradekørsel på Champs-Élysées er let træning sammenlignet med dansk gadeløb, siger Lars Bak.

Gem til liste

Tour de France 2014

21. etape af Tour de France kaldes normalt paradekørsel eller champagnekørsel, og løbet på Champs-Elysees er heller intet at regne i forhold til den udfordring, der venter Lars Bak på torsdag i Hadsten, hvor der køres gadeløb.

»Ja, det er mere hårdt. Det er en time på tærsklen. Også fordi man måske får lidt for meget alkohol i aften, og så bliver benene tykke, og man får ikke trænet«.

LÆS OGSÅ Tysk lokomotiv støder Cavendish af sprintertronen

Der danske Lotto Belisol-rytter vandt løbet i Hadsten sidste år, og i år skal han køre mod blandt andre Jakob Fuglsang, Brian Vandborg og den danske mester Michael Mørkøv.

»Mit mål er at forsvare min sejr fra sidste år, og så skal jeg undgå at falde helt igennem«, griner Lars Bak.

»Nej, det bliver sgu hårdt i år, for sidste år var det dagen efter VM i enkeltstart, og der var man trods alt lidt mere restitueret«.

»Et rigtig ledt gadeløb«
»Det er et rigtig ledt gadeløb. Jeg håber, at med Jakob Fuglsang og Brian Vandborg vi kan hjælpe hinanden lidt«.

LÆS OGSÅ Vandborg om mærkelig Tour-etape: Vi kunne intet se

Lars Bak føler sig i glimrende form efter Tour de France, og han regner med at køre sin sæson lidt længere i år end sidste år.

Blandt andet skal han køre Danmark Rundt og det franske løb GP Fourmies, som han vandt sidste år.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere