Annonce
Annonce
Annonce
Tour de France

Lars Bak: Gadeløbet i Hadsten er hårdere end 21. etape

Dagens paradekørsel på Champs-Élysées er let træning sammenlignet med dansk gadeløb, siger Lars Bak.

Gem til liste

Tour de France 2014

21. etape af Tour de France kaldes normalt paradekørsel eller champagnekørsel, og løbet på Champs-Elysees er heller intet at regne i forhold til den udfordring, der venter Lars Bak på torsdag i Hadsten, hvor der køres gadeløb.

»Ja, det er mere hårdt. Det er en time på tærsklen. Også fordi man måske får lidt for meget alkohol i aften, og så bliver benene tykke, og man får ikke trænet«.

LÆS OGSÅ Tysk lokomotiv støder Cavendish af sprintertronen

Der danske Lotto Belisol-rytter vandt løbet i Hadsten sidste år, og i år skal han køre mod blandt andre Jakob Fuglsang, Brian Vandborg og den danske mester Michael Mørkøv.

»Mit mål er at forsvare min sejr fra sidste år, og så skal jeg undgå at falde helt igennem«, griner Lars Bak.

»Nej, det bliver sgu hårdt i år, for sidste år var det dagen efter VM i enkeltstart, og der var man trods alt lidt mere restitueret«.

»Et rigtig ledt gadeløb«
»Det er et rigtig ledt gadeløb. Jeg håber, at med Jakob Fuglsang og Brian Vandborg vi kan hjælpe hinanden lidt«.

LÆS OGSÅ Vandborg om mærkelig Tour-etape: Vi kunne intet se

Lars Bak føler sig i glimrende form efter Tour de France, og han regner med at køre sin sæson lidt længere i år end sidste år.

Blandt andet skal han køre Danmark Rundt og det franske løb GP Fourmies, som han vandt sidste år.

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere