Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Silberbauer har overvejet landsholdsstop

Efter at være blevet vraget til Danmarks VM-hold overvejede midtbanespilleren Michael Silberbauer at melde helt fra til fodboldlandsholdet.

Gem til liste

Skuffelsen over at blive vraget til sommerens VM i fodbold gjorde ondt på Michael Silberbauer. Det gjorde faktisk så ondt, at den tidligere FC København-profil pønsede på et landsholdsstop.

»Jeg overvejede, om jeg skulle melde fra til landsholdet fremover og bare holde fokus på klubfodbolden, men det er jo den største ære at spille for sit land, så da jeg fik det hele på afstand, blev skuffelsen også mindre«, siger Utrecht-spilleren til B.T.

LÆS ARTIKELNedtrykt Olsen frasorterer fire spillere

Han var chokeret over at blive valgt fra til truppen på 23 spillere.

»Jeg havde slet ikke set det komme, at jeg ikke skulle med til VM. Det var et delmål i min karriere at komme med til en slutrunde«.

»Nu må jeg sætte mig nye mål, men som seriøs sportsmand skal man være utrolig skuffet over at blive valgt fra«, siger Silberbauer.

Et år tilbage i Utrecht
Danskerens kontrakt med Utrecht udløber i sommeren 2011, og Silberbauer regner med at skulle prøve noget nyt.

»Der er tre scenarier for mig, kan man sige. Min kontrakt udløber næste sommer, så jeg kan vælge at tage et år mere og skifte gratis. Klubben kan melde ud, at de ønsker at sælge mig nu eller tilbyde mig en ny kontrakt«.

LÆS ARTIKELTrist start på VM-året

»Det peger mest i retning af den første mulighed. En sæson mere og så en ny udfordring«, forklarer Silberbauer.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere