Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Silberbauer har overvejet landsholdsstop

Efter at være blevet vraget til Danmarks VM-hold overvejede midtbanespilleren Michael Silberbauer at melde helt fra til fodboldlandsholdet.

Gem til liste

Skuffelsen over at blive vraget til sommerens VM i fodbold gjorde ondt på Michael Silberbauer. Det gjorde faktisk så ondt, at den tidligere FC København-profil pønsede på et landsholdsstop.

»Jeg overvejede, om jeg skulle melde fra til landsholdet fremover og bare holde fokus på klubfodbolden, men det er jo den største ære at spille for sit land, så da jeg fik det hele på afstand, blev skuffelsen også mindre«, siger Utrecht-spilleren til B.T.

LÆS ARTIKELNedtrykt Olsen frasorterer fire spillere

Han var chokeret over at blive valgt fra til truppen på 23 spillere.

»Jeg havde slet ikke set det komme, at jeg ikke skulle med til VM. Det var et delmål i min karriere at komme med til en slutrunde«.

»Nu må jeg sætte mig nye mål, men som seriøs sportsmand skal man være utrolig skuffet over at blive valgt fra«, siger Silberbauer.

Et år tilbage i Utrecht
Danskerens kontrakt med Utrecht udløber i sommeren 2011, og Silberbauer regner med at skulle prøve noget nyt.

»Der er tre scenarier for mig, kan man sige. Min kontrakt udløber næste sommer, så jeg kan vælge at tage et år mere og skifte gratis. Klubben kan melde ud, at de ønsker at sælge mig nu eller tilbyde mig en ny kontrakt«.

LÆS ARTIKELTrist start på VM-året

»Det peger mest i retning af den første mulighed. En sæson mere og så en ny udfordring«, forklarer Silberbauer.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere