Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Nicklas Bendtner tænker på at slutte karrieren i FCK

Angriberen drømmer om Real Madrid og Barcelona, men kunne også tænke sig Superligaen.

Gem til liste

Nicklas Bendtner vender tilbage til Arsenal for at træne hårdere og mere seriøst end nogensinde for at gøre sig klar til et klubskifte næste år.

Det er London-klubben, der bestemmer, om han kan komme et andet sted hen i vinterpausen. Men ved sæsonens afslutning er han transferfri.

Læs ogsåSmåsur Bendtner er enig med landstræneren

Går du efter pengene, når du skal til en ny klub?

»Næ, det gør jeg ikke. Det er det sportslige, der er det vigtigste. Jeg skal et sted hen, hvor jeg ved, at jeg kan blive glad for at spille. På et hold, hvor jeg kan score mål og helst med til at vinde noget«, siger den 25-årige landsholdsangriber i et interview i Politiken Søndag.

»Jeg gider ikke sidde på bænken og glo. Jeg elsker jo at spille masser af kampe«.

Kunne tænke sig Superligaen og FCK
Hvor forestiller du dig at fortsætte karrieren?

»Hvis jeg selv kunne bestemme: Real Madrid eller Barcelona«.

Barcelona ville gerne have Nicklas Bendtner ansat i klubbens ungdomsafdeling, da han var 15-16 år, men han valgte altså Arsenal.

Læs ogsåOprørske Bendtner: Jeg ryger en cigar, hvis jeg har lyst

Kunne FC København friste dig med en lejeaftale eller en kontrakt, hvis der ikke er attraktive, udenlandske klubber, der vil ansætte dig næste år?

»Jeg kunne måske godt tænke mig at slutte af i FC København og prøve Superligaen til sidst i karrieren«, siger Nicklas Bendtner.

Skuffede mod Norge
Han spillede sin landskamp nummer 57, da Danmark slog Norge 2-1 i Herning fredag aften. Nicklas Bendtner præsterede langt under, hvad han gjorde i VM-kampen mod italienerne i Parken, hvor han lavede de to fornemme hovedstødsmål i den medrivende, nervepirrende 2-2-kamp.

Læs ogsåAnonym Bendtner: Vi viser lidt klasse ved at tage sejren

Morten Olsen tog Bendtner ud midtvejs i anden halvleg.

»Hverken Bendtner, Christian Eriksen eller Michael Krohn-Dehli, der normalt er så boldfaste, var det ikke denne gang«, sagde landstræneren.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere