Annonce
Annonce
Fodbold

Nicklas Bendtner tænker på at slutte karrieren i FCK

Angriberen drømmer om Real Madrid og Barcelona, men kunne også tænke sig Superligaen.

Nicklas Bendtner vender tilbage til Arsenal for at træne hårdere og mere seriøst end nogensinde for at gøre sig klar til et klubskifte næste år.

Det er London-klubben, der bestemmer, om han kan komme et andet sted hen i vinterpausen. Men ved sæsonens afslutning er han transferfri.

Læs ogsåSmåsur Bendtner er enig med landstræneren

Går du efter pengene, når du skal til en ny klub?

»Næ, det gør jeg ikke. Det er det sportslige, der er det vigtigste. Jeg skal et sted hen, hvor jeg ved, at jeg kan blive glad for at spille. På et hold, hvor jeg kan score mål og helst med til at vinde noget«, siger den 25-årige landsholdsangriber i et interview i Politiken Søndag.

»Jeg gider ikke sidde på bænken og glo. Jeg elsker jo at spille masser af kampe«.

Kunne tænke sig Superligaen og FCK
Hvor forestiller du dig at fortsætte karrieren?

»Hvis jeg selv kunne bestemme: Real Madrid eller Barcelona«.

Barcelona ville gerne have Nicklas Bendtner ansat i klubbens ungdomsafdeling, da han var 15-16 år, men han valgte altså Arsenal.

Læs ogsåOprørske Bendtner: Jeg ryger en cigar, hvis jeg har lyst

Kunne FC København friste dig med en lejeaftale eller en kontrakt, hvis der ikke er attraktive, udenlandske klubber, der vil ansætte dig næste år?

»Jeg kunne måske godt tænke mig at slutte af i FC København og prøve Superligaen til sidst i karrieren«, siger Nicklas Bendtner.

Skuffede mod Norge
Han spillede sin landskamp nummer 57, da Danmark slog Norge 2-1 i Herning fredag aften. Nicklas Bendtner præsterede langt under, hvad han gjorde i VM-kampen mod italienerne i Parken, hvor han lavede de to fornemme hovedstødsmål i den medrivende, nervepirrende 2-2-kamp.

Læs ogsåAnonym Bendtner: Vi viser lidt klasse ved at tage sejren

Morten Olsen tog Bendtner ud midtvejs i anden halvleg.

»Hverken Bendtner, Christian Eriksen eller Michael Krohn-Dehli, der normalt er så boldfaste, var det ikke denne gang«, sagde landstræneren.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce