Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Træner: Wozniacki skal ændre fokus og smile mere

Caroline Wozniacki skal koncentrere sig mere om grand slam, mener Sven Groeneveld.

Gem til liste

Når Caroline Wozniacki endnu ikke har vundet en grand slam, kan det hænge sammen med, at hun har fokuseret for meget på at toppe verdensranglisten.

I et interview med Politiken fortæller danskerens træner Sven Groeneveld, at han har taget en snak om fokus med Wozniacki-familien under WTA-turneringen i Istanbul.

»Jeg sagde til dem, at de er nødt til at indse, at grand slam-tennis ikke varer et helt år, men to uger og syv kampe. Hovedformålet er at vinde de syv kampe. Det er ligegyldigt, hvem din modstander er«.

Førstepladsen skal nedprioriteres
»Det handler om at bevare fokus i to uger, hvor du skal overholde dine rutiner og arbejde meget specifikt mod det store mål«.

»Men deres fokus var et andet sted, det var en anden tilgang til grand slam. De tænkte mere på at være verdensetter, og hvad de skulle gøre for at bevare den position i stedet for at skabe de bedste betingelser for at vinde en grand slam«, siger Sven Groeneveld.

LÆS ARTIKELWozniacki savner dansk anerkendelse

Caroline Wozniacki har toppet verdensranglisten siden oktober sidste år, og selvom hun endnu ikke har vundet en grand slam, har hun været tæt på, da hun har spillet to semifinaler i den forgangne sæson.

Wozniacki tabte semifinalerne ved Australian Open og US Open.

Udstrålingen skal tilbage
Den hollandske træner savner noget smil i danskerens spil.

»Hun smiler altid. Det har vi savnet en smule i den foregående sæson. Jeg vil gerne se hende stråle igen«, siger Sven Groenevald.

Hollænderen er fortsat tilknyttet danskerens træningsteam, selvom han er trukket lidt i baggrunden, efter Wozniacki har hyret den spanske træner Ricardo Sanchez.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb