0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Professor i ledelse: Dyrbys problem var, at han var en alt for moderne chef

Blåskjorterne på TV 2 er ikke klassiske patriarker, som svigter og overtræder grænser, fordi de ikke forstår tidens kvindesyn. De er derimod overgemte frugter af 68-oprørets kamp for udjævning af hierarkier og fri seksualitet, udtrykt gennem brutal magtfuldkommenhed.

FOR ABONNENTER

Skandalen på TV 2 er en af de værste, der har ramt danske ledere i nyere tid. De chefer og studieværter, der havde ansvaret, mens talrige overgreb, fysiske overfald og grænseoverskridelser fandt sted på stationens nyhedsafdeling – Jes Dorph-Petersen, Michael Dyrby, Jens Gaardbo, Mikkel Hertz med flere – står tilbage med helt igennem tilsølede ry.

Men det slutter ikke her: Disse mænd står tilbage som skamstøtter for en civilisation, der er i splid med sig selv. Det, som denne civilisation før anså for helligt – den seksuelle akt, ethvert menneskes ukrænkelighed og den tunge pligt, der kommer med magt – er blevet profaneret.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.
  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce