0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

6 hjerter til et sublimt måltid: »Jeg har ganske enkelt aldrig haft det bedre på en restaurant noget sted i verden«

Hos Sushi Anaba i Nordhavn serverer kokken Mads Battefeld sushi i verdensklasse i et meditativt rum med plads til blot 8 gæster. »Jeg har ganske enkelt aldrig haft det bedre på en restaurant noget sted i verden«, skriver madanmelder Joakim Grundahl.

FOR ABONNENTER

Som madanmelder har jeg det nogle gange, som om jeg befinder mig på en luksuszeppeliner. Om bord med topkokke, der konkurrerer om at være den bedste, og madskribenter, der skændes om, hvem der har ret.

Nogle gange holder det op med at give mening. Linen er kappet, og kigger vi ud, har vi mistet jorden af syne. Vi svæver mellem michelinstjerner, og til sidst navigerer vi kun efter dem. Maden bliver noget, den ikke er. En valuta i en økonomi mellem egoer.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.

Læs mere