0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

6 hjerter til et sublimt måltid: »Jeg har ganske enkelt aldrig haft det bedre på en restaurant noget sted i verden«

Hos Sushi Anaba i Nordhavn serverer kokken Mads Battefeld sushi i verdensklasse i et meditativt rum med plads til blot 8 gæster. »Jeg har ganske enkelt aldrig haft det bedre på en restaurant noget sted i verden«, skriver madanmelder Joakim Grundahl.

FOR ABONNENTER

Nogle gange holder det op med at give mening. Linen er kappet, og kigger vi ud, har vi mistet jorden af syne. Vi svæver mellem michelinstjerner, og til sidst navigerer vi kun efter dem. Maden bliver noget, den ikke er. En valuta i en økonomi mellem egoer.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden